BELLA PLANTA

Restoran Padre

INSPIRIRANO PRIRODOM
Restoran Padre

U srcu urbanog pejzaža, gdje se svakodnevica susreće s elegancijom, nalazi se Restoran Padre, mjesto koje odiše jedinstvenom atmosferom zahvaljujući suradnji s tvrtkom Bella Planta. Ova suradnja donijela je restoranu ne samo novi život već i novu dimenziju ljepote, transformirajući ga u pravu oazu umjetne prirode.

Centralni dio ove preobrazbe čini umjetno stablo bugenvile, biljke poznate po svojim živopisnim bojama i bujnom cvatu. Ova biljka, koja je svojim šarmom osvojila mnoge krajeve svijeta, od Mediterana do Južne Amerike, savršeno se uklopila u ambijent restorana, pružajući gostima osjećaj bijega od svakodnevice.

Osim umjetnog stabla bugenvile, prostor restorana obogaćen je i visećim biljkama koje se spuštaju s vrha bara, stvarajući dojam zelene oaze koja plijeni pažnju i poziva na opuštanje. Ova kombinacija umjetnih biljaka odabrana je s ciljem stvaranja prostora koji odražava ljepotu prirode, ali i pruža praktičnost i dugotrajnost bez potrebe za održavanjem koje zahtijevaju žive biljke.

Restoran Padre

Restoran Padre Arc

Umjetno Stablo Bugenvile

1 of 1

PROJEKTI