BELLA PLANTA

Hotel Split

INSPIRIRANO PRIRODOM
Hotel Split

Projekt suradnje između hotela Split i Bella Plante predstavlja inovativno i praktično rješenje u području uređenja interijera i eksterijera. Kroz ovu suradnju, Hotel Split je uspio implementirati umjetne biljke i vaze iz asortimana Bella Planta, kako za unutarnje tako i za vanjske prostore, čime je postignut izgled koji privlači goste i olakšava održavanje.

Kroz suradnju s Bella Planta, hotel Split je uspio implementirati umjetne biljke i vaze koje su se savršeno uklopile u interijer i eksterijer hotela, od recepcije do soba za goste, pa čak i u vanjske prostore. Ovaj pristup ne samo da je olakšao održavanje i smanjio troškove, već je i doprinio stvaranju privlačnog i ugodnog ambijenta za goste.

Suradnja između hotela Split i Bella Planta predstavlja primjer kako se kroz kreativna i praktična rješenja može postići estetski privlačan izgled prostora koji je istovremeno jednostavan za održavanje. Implementacijom umjetnih biljaka i vaza, hotel Split je postao privlačnija destinacija za goste koji traže luksuz i udobnost, dok je istovremeno postignuta ušteda na troškovima održavanja. Ovaj projekt služi kao inspiracija za druge koji žele unaprijediti svoje prostore na praktičan i estetski privlačan način

Hotel Split

Hotel Split Balcony

Umjetni Trava

1 of 2

Premium Vaza

2 of 2

PROJEKTI