BELLA PLANTA

Aminess Khalani Beach Hotel

INSPIRIRANO PRIRODOM
Aminess Khalani Beach Hotel

Hotel je sada postao prava oaza zelenila, zahvaljujući premijum umjetnom zelenilu koje je ugrađeno u interijer i eksterijer hotela. Bella Planta, stručnjaci za umjetno zelenilo, donijeli su ovaj projekt koji je osvježio prostor i stvorio atmosferu mira i opuštanja za sve goste.

Ovaj projekt je predstavio niz biljaka visoke kvalitete, uključujući popularne vrste poput Monstere, Japanskog Bambusa, Cycas Revolute, Green Wall (Zeleni Zid) Schefflera mix, Wandering Jew visilice, Ficus Lyrata i drugih. Raznovrsnost biljaka dodaje dubinu i teksturu prostoru, stvarajući prirodni kontrast i ljepotu koja će trajati dugi niz godina.

Posebna pozornost posvećena je wellness zoni, gdje je postavljeni zeleni zidovi. Ova inovativna instalacija stvara prirodnu i mirnu atmosferu za opuštanje i regeneraciju. Zeleni zid je impresivan dio interijera, gdje se biljke postavljaju u vertikalnom rasporedu, stvarajući pravi zeleni zid koji privlači pogled i izaziva osjećaj povezanosti s prirodom.

Neke od biljaka su postavljene u modernu Vazu Balcony bijele boje visokog sjaja, koja ističe njihovu prirodnu ljepotu i eleganciju. Vaze su dizajnirane tako da naglašavaju ljepotu biljaka, čineći ih još privlačnijima i spektakularnijima.

Projekt umjetnog zelenila stvorio je ugodno i privlačno okruženje za sve goste Aminess Khalani Beach Hotela. Ova inovativna upotreba umjetnog zelenila za stvorila je vizualni dojam koji oduzima dah, pružajući osjećaj povezanosti s prirodom i stvarajući opuštajuću i ugodnu atmosferu. U cijelom hotelu, gosti će osjetiti da su okruženi prirodom koja će pomoći da se osjećaju mirno i opušteno, te će se uvijek rado vraćati u ovaj rajski hotel.

Aminess Khalani Beach Hotel

Aminess Khalani Beach Hotel Green Wall Schefflera Mix

Green Wall (Zeleni Zid) Schefflera mix

1 of 1

PROJEKTI