STRUČNI SAVJETI I PODRŠKA ZA ODABIR SAVRŠENIH UMJETNIH BILJAKA

KONTAKT

ULJEPŠAJTE SVOJ PROSTOR UMJETNIM BILJKAMA VISOKE KVALITETE

Dobrodošli na stranicu tvrtke Bella Planta, vašeg pouzdanog partnera za visokokvalitetne umjetne biljke i cvijeće koje donose ljepotu i eleganciju u vaš prostor. Mi smo vaš idealan izbor kada je u pitanju obogaćivanje interijera umjetnim biljkama koje ne zahtijevaju održavanje, a pružaju dojam svježine i zelenila.

Bella Planta, kao vodeća tvrtka u industriji, nudi širok asortiman umjetnih biljaka i cvijeća dizajniranih da zadovolje sve vaše estetske i dekorativne potrebe. Naši proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, pomno biranih kako bi vjerodostojno odražavali izgled i teksturu pravih biljaka.

Bez obzira uređujete li dom, ured ili poslovni prostor, naše umjetne biljke i cvijeće unijet će dašak prirode u vaš ambijent bez potrebe za zalijevanjem ili posebnom skrbi. Kontaktirajte nas još danas i dopustite našem stručnom timu da vam pomogne u odabiru savršenih umjetnih biljaka koje će nadopuniti vaš jedinstven stil i dizajn interijera.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem telefona, e-maila ili posjetite našu poslovnicu u Zagrebu. Tim tvrtke Bella Planta je spreman pružiti vam stručne savjete, odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam u stvaranju zelene oaze u vašem prostoru uz pomoć naših vrhunskih umjetnih biljaka i cvijeća.

Veselimo se vašem kontaktu i mogućnosti da vaš prostor pretvorimo u prekrasan i uvijek svjež ambijent s umjetnim biljkama iz Bella Plante!

POŠALJITE .

KONTAKT

MOBITEL

+385958181511