Umjetno stablo Mango Restoran Struja​

estoran-Struja-Umjetno-Stablo

Jedan od najimpresivnijih elemenata u ovom projektu je definitivno umjetno stablo Mango, koji se nalazi u centru prostora. Mango Tree je izrađen po željama klijenta, s obzirom na dimenzije, debljinu debla i vrstu lista za krošnju. Ovaj impresivan umjetni mango stablo dodaje prirodni element u prostor i čini ga još ugodnijim.

Kako bismo dodatno naglasili džunglaski osjećaj, odlučili smo se za viseće biljke koje se nalaze na podkonstrukciji s stropa. One stvaraju dojam kao da se biljke spuštaju s nekog visokog mjesta i stvaraju prekrasan zeleni baldahin iznad klijenata. Ove viseće biljke također stvaraju optičku iluziju visine prostora, čineći ga još prostranijim.

Na kraju, iza dugačke plave klupe smo ugradili zelenilo koje raste iza nje. To je dodatno pojačalo dojam prirode i stvorilo osjećaj kao da se biljke prirodno stapaju s interijerom. Sve ove biljke i elementi zajedno stvaraju predivan interijer koji je uronjen u prirodu.

Uz ovaj projekt smo pokazali da ozelenjavanje interijera može biti inovativan način za stvaranje ugodne atmosfere u prostoru. Restoran Struja Umjetno Stablo Mango je samo jedan primjer našeg uspješnog rada i pokazuje našu predanost stvaranju prostora koji će klijenti uživati u boravku.

Restoran-Struja-Umjetno Stablo Mango

Umjetno Stablo Mango

1 of 2

Umjetno Cvijeće

2 of 2
Bella Planta

Ostali Projekti