Villa - Vinko - Umjetna palma

Umjetne Palme

Villa Vinko predstavlja primjer korištenja premium umjetnog zelenila za eksterijer u svrhu poboljšanja vizualnog dojma oko luksuzne vile. Korištenje umjetnog zelenila iz eksterijer asortimana tvrtke Bella Planta rješava mnoge probleme s kojima se inače susreću najmodavci luksuznih smještaja, poput održavanja biljaka nakon zime, zamjene oštećenih biljaka i borbe s kukcima koji se privlače pravim biljkama.

Umjetne biljke iz Bella Planta asortimana izgledaju iznimno realistično, te su stoga idealne za korištenje u eksterijeru. Osim toga, one su iznimno otporne na vanjske uvjete, što znači da neće izblijediti ili se oštetiti uslijed UV zračenja, visokih temperatura, kiše ili snijega. Ova vrsta zelenila ne zahtijeva nikakvo održavanje poput zalijevanja, gnojenja, ili obrezivanja, što štedi novac, vrijeme i napor.

U ovom projektu, umjetna palma je bila ključni element u stvaranju luksuzne atmosfere oko vile. Umjetna palma iz Bella Planta asortimana izgleda iznimno realistično, čime se stvara dojam prirodnog tropskog okruženja. One su korištene za uređenje okoliša vile, bazena, i terasa.

Korištenje umjetnog zelenila iz Bella Planta asortimana je idealno rješenje za luksuzne vile i druge vrste nekretnina koje zahtijevaju visoku razinu urednosti i estetike u eksterijeru. To je zato što umjetne biljke iz Bella Planta asortimana izgledaju iznimno realistično, otporne su na vanjske uvjete, ne zahtijevaju održavanje, a također su trajne i dugotrajne.

Umjetna Palma 2

UMJETNA PALMA

1 of 1
Bella Planta

Ostali Projekti