GLUMIČIĆ MEDICAL GROUP Fasada - Umjetna Fotinja

Umjetna fotinja

Jedan od naših najuzbudljivijih projekata u nedavno vrijeme bila je suradnja s Glumičić Medical Groupom u Fotinji na renoviranju fasade njihove klinike. U suradnji s limarijom Skendrović, Maestrom estetske kirurgije Glumičić Aesthetic Clinic je odlučio obnoviti fasadu zgrade i naša tvrtka Bella Planta imala je čast biti dio ovog projekta.

Cilj projekta bio je naglasiti stari, prekrasni izgled fasade zgrade te joj dodati prirodan i svjež izgled. S tim ciljem, dr. Glumičić je odabrao naše biljke za eksterijer i zamolio nas da ih aranžiramo u prekrasne vaze Limas Skendrovic. Mi smo se potrudili da biljke budu postavljene na optimalne pozicije kako bi postigle najbolji učinak u svjetlu dana i u večernjim satima.

Kao rezultat, fasada Glumičić Medical Groupa u Fotinji sada zrači prirodnim ljepotama. Biljke su se savršeno uklopile u izgled zgrade i stvorile prekrasan kontrast između prirodnih elemenata i kamena. Svi zaposlenici i klijenti sada uživaju u ugodnom i svježem okruženju, a ljepota ove fasade privlači pažnju prolaznika.

Ovaj projekt pokazuje koliko biljke za eksterijer mogu imati veliki utjecaj na izgled fasada i zgrada te stvoriti prekrasnu atmosferu. Naša tvrtka Bella Planta sa zadovoljstvom sudjeluje u projektima poput ovog, doprinoseći stvaranju prekrasnih zelenih prostora koji unose prirodne elemente u urbane sredine.

 

 

Umjetne biljke fotinja

FOTINJA

1 of 1
Bella Planta

Ostali Projekti