Umjetno Zelenilo

Hotel je sada postao prava oaza zelenila, zahvaljujući premijum umjetnom zelenilu koje je ugrađeno u interijer i eksterijer hotela. Bella Planta, stručnjaci za umjetno zelenilo, donijeli su ovaj projekt koji je osvježio prostor i stvorio atmosferu mira i opuštanja za sve goste.

Ovaj projekt je predstavio niz biljaka visoke kvalitete, uključujući popularne vrste poput Monstere, Japanskog Bambusa, Cycas Revolute, Zelenog Zida Schefflera mix, Wandering Jew visilice, Ficus Lyrata i drugih. Raznovrsnost biljaka dodaje dubinu i teksturu prostoru, stvarajući prirodni kontrast i ljepotu koja će trajati dugi niz godina.

Posebna pozornost posvećena je wellness zoni, gdje je postavljeni zeleni zidovi. Ova inovativna instalacija stvara prirodnu i mirnu atmosferu za opuštanje i regeneraciju. Zeleni zid je impresivan dio interijera, gdje se biljke postavljaju u vertikalnom rasporedu, stvarajući pravi zeleni zid koji privlači pogled i izaziva osjećaj povezanosti s prirodom.

Neke od biljaka su postavljene u modernu Vazu Balcony bijele boje visokog sjaja, koja ističe njihovu prirodnu ljepotu i eleganciju. Vaze su dizajnirane tako da naglašavaju ljepotu biljaka, čineći ih još privlačnijima i spektakularnijima.

Projekt umjetnog zelenila stvorio je ugodno i privlačno okruženje za sve goste Aminess Khalani Beach Hotela. Ova inovativna upotreba umjetnog zelenila za stvorila je vizualni dojam koji oduzima dah, pružajući osjećaj povezanosti s prirodom i stvarajući opuštajuću i ugodnu atmosferu. U cijelom hotelu, gosti će osjetiti da su okruženi prirodom koja će pomoći da se osjećaju mirno i opušteno, te će se uvijek rado vraćati u ovaj rajski hotel.

Umjetno Zelenilo - Zeleni Zid Schefflera mix

Zeleni Zid

1 of 1
Bella Planta

Ostali Projekti